
Ruokapalvelujen työntekijöiden työajan käyttö Ruoka-askel-hankkeen kokeilun aikana
Miten Ruoka-askel-hanke muutti työajan käyttöä ruokapalveluissa? Miksi työajanseurantaa? Ruoka-askel-hankkeen kehittämistyöhön on osallistunut monia toimijoita…
Miten Ruoka-askel-hanke muutti työajan käyttöä ruokapalveluissa? Miksi työajanseurantaa? Ruoka-askel-hankkeen kehittämistyöhön on osallistunut monia toimijoita…
Näillä eväillä varmistat lapsesi D-vitamiinin saannin! D-vitamiinitasojen mittaaminen verinäytteistä Olemme mitanneet Ruoka-askel-tutkimukseen osallistuneilta lapsilta…
Miten ilmastovaikutuksia arvioidaan? Hiilijalanjälkitietojen hyödyntäminen ruokapalvelujen ruokatarjonnan suunnittelussa yleistyy. Ruoka-askel-hankkeessa tutkimme päiväkotien ruokalistamuutosten vaikutuksia…
Interventio on ohi, mutta tutkimus jatkuu Ruoka-askel-hankkeessa selvitetään varhaiskasvatuksen ruokalistamuutosten ja tehostetun ruokakasvatuksen vaikutusta…
Kaali on mainio satokausikasvis Syksy on erilaisten kaalien aikaa. Syksyn tullen vihannesosastot täyttyvät kyssäkaaleista,…