Skip to content
  • Etusivu
  • Blogi
  • Tutkimus
    • Tietoa tutkimuksesta
    • Usein kysytyt kysymykset
  • Materiaalipankki
  • Työryhmä
  • Julkaisut
  • På svenska
    • Arbetsgrupp
  • In English
    • Team
Ruoka-askel

linkki Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen verkkosivulle  linkki Helsingin yliopiston verkkosivulle      linkki Luonnonvarakeskuksen verkkosivulle      linkki Laurea ammattikorkeakoulun verkkosivulle 

  • Etusivu
  • Blogi
  • Tutkimus
    • Tietoa tutkimuksesta
    • Usein kysytyt kysymykset
  • Materiaalipankki
  • Työryhmä
  • Julkaisut
  • På svenska
    • Arbetsgrupp
  • In English
    • Team
  • RuokahävikkiYmpäristö

Miten päiväkotien ruokalistojen ilmastovaikutuksia lasketaan?

Miten ilmastovaikutuksia arvioidaan? Hiilijalanjälkitietojen hyödyntäminen ruokapalvelujen ruokatarjonnan suunnittelussa yleistyy. Ruoka-askel-hankkeessa tutkimme päiväkotien ruokalistamuutosten vaikutuksia…

  • Henna VepsäläinenHenna Vepsäläinen
  • 24.4.2023
  • Tutkimuksen toteutusUutiset

Ruoka-askel-kuulumisia!

Interventio on ohi, mutta tutkimus jatkuu Ruoka-askel-hankkeessa selvitetään varhaiskasvatuksen ruokalistamuutosten ja tehostetun ruokakasvatuksen vaikutusta…

  • Henna VepsäläinenHenna Vepsäläinen
  • 6.4.2023
  • RavitsemusRuokakasvatus

Monipuolinen ja taianomainen kaali

Kaali on mainio satokausikasvis Syksy on erilaisten kaalien aikaa. Syksyn tullen vihannesosastot täyttyvät kyssäkaaleista,…

  • Henna VepsäläinenHenna Vepsäläinen
  • 9.11.2022
  • RavitsemusRuokakasvatus

Ruokarohkeus ei ole synnynnäistä

Uusiin makuihin tottuminen vie aika  Hedelmät maistuvat lapsille useimmiten hyvin niiden luontaisen makeuden vuoksi.…

  • Henna VepsäläinenHenna Vepsäläinen
  • 27.10.2022
  • RavitsemusRuokakasvatus

Punapuolaa poimimahan

Puolukalla on pitkät perinteet Puolukan, tuon metsiemme punaposken paras satokausi on taas käsillä. Luonnonvarakeskuksen…

  • Henna VepsäläinenHenna Vepsäläinen
  • 12.10.2022
Prev1 2 3 4Next
No more posts to load
No results

Konsortio:

  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL), koordinaattori
  • Helsingin yliopisto (HY)
  • Luonnonvarakeskus (Luke)
  • Laurea-ammattikorkeakoulu

Rahoitus:

Suomen Akatemia

Muut yhteistyökumppanit:

  • Ilmajoki
  • Kauhajoen kaupunki
  • Kauhavan kaupunki
  • Lahden kaupunki
  • Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä
  • Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy
  • Seinäjoen Ammattikorkeakoulu SeAMK
  • Ruokakasvatusyhdistys Ruukku
  • Viikki Food Design Factory

Yhteystiedot:

info@ruoka-askel.fi

TIETOSUOJA
SAAVUTETTAVUUSSELOSTE

Copyright © 2021 Ruoka-askel - All Rights Reserved