Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Tulosta resepti
Mustapapu-jauhelihakastike
Tällä reseptillä voit helposti lisätä palkokasveja koko perheen ruokavalioon!
Valmisteluaika
15
minutes
mins
Kypsennysaika
15
minutes
mins
Avainsanat:
pääruoka, palkokasvit, punainen liha
Annokset:
6
Aineosat
400
g
jauhelihaa
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
320
g
mustapapuja suolaliemessä
390
g
paseerattua tomaattia
2
dl
vettä
2
rkl
tomaattisosetta
3/4
tl
suolaa
1/4
tl
kanelia
Ohje
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet.
Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää sipulit ja valkosipuli ja laske lämpöä.
Lisää huuhdotut ja valutetut mustapavut sekä paseerattu tomaatti ja vesi (käytä säilyketölkin huuhtelulientä).
Lisää tomaattisose, suola ja kaneli. Kuumenna kiehuvaksi.
Tarjoa (täysjyvä)pastan tai perunoiden sekä salaatin kanssa.