Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Tulosta resepti
Marjarahka
Helpon marjarahkan makua voi muokata käyttämällä eri marjoja.
Kypsennysaika
15
minutes
mins
Avainsanat:
marjat, välipala
Aineosat
2,5
dl
kauravispiä
400
g
soijarahkaa
2
rkl
sokeria
1
tl
vaniljasokeria
1
rkl
sitruunamehua
400
g
marjoja (tuore tai pakaste)
Ohje
Jos käytät pakastemarjoja, ota ne hyvissä ajoin sulamaan tai sulata mikrossa. Valuta ylimääräinen neste pois.
Vatkaa kauravispi vaahdoksi.
Lisää sokeri, vaniljasokeri ja sitruunamehu. Lisää soijarahka välillä vatkaten.
Kääntele marjat rahkan joukkoon. Jos käytät tuoreita marjoja, voit pilkkoa niitä hieman saadaksesi väriä rahkaan.